Reflex fysiotherapie

Reflex fysiotherapie

De praktijk Reflex Fysiotherapie is al jaren een begrip in Heteren en omgeving. Onze praktijk is een expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, Dry Needling, triggerpoint-therapie, fysiotherapie in geriatrie, kinderfysiotherapie, lymfedrainage en oedeemtherapie, arbeidsfysiotherapie, sportfysiotherapie, beweeggroepen voor lage rugklachten, COPD en Diabetes type 2. De behandelingen worden in de praktijk of aan huis gegeven.

De praktijk is toegankelijk voor iedereen en iedereen is welkom, met of zonder verwijzing van een huisarts of specialist. De praktijk in Heteren is voorzien van een AED-apparaat*) en digitaal informatiebord voor de patiënt. Op onze website kunt u informatie krijgen over onze praktijk (algemene informatie), (nieuwe) behandelmethoden, nieuws en nog veel meer.

De hoofdpraktijk van Reflex Fysiotherapie is gevestigd in Medisch Centrum Heteren. Naast de locatie in Heteren hebben we ook een dependance in Zetten door het samenwerkingsverband met fitnesscentrum Living Healthy.